keskiviikkona, heinäkuuta 06, 2005

Parvekepolttajat kuriin!

Niin, meillä on parveke. Meillä ei polteta tupakkaa. Meillä inhotaan tupakanhajua. Yhdellä perheenjäsenellä on vaikea astma. Meidän alakerrassa asuu 2 miestä, jotka käyvät parvekkeella tupakalla 10 minuutin välein. Eli 10 minuutin välein meille sisälle leijuu tupakanhaju, jos vain parvekkeen ovi on auki.

Parvekkeen ovea olisi kiva pitää auki aina säiden salliessa ja saada raitista ja viileää ilmaa.

Parvekkeella olisi kiva istuskella nauttimassa kesästä, mutta tupakanhaju tekee sen mahdottomaksi.

Parvekkeella olisi kiva joskus nauttia kesäinen ateria, mutta lähiökuppilassakin on vähemmän tupakanhajua kuin meidän parvekkeella.

Eli meillä on parveke, mutta käytännössä meillä ei ole parveketta alakerran ilmanpilaajien takia!

Mikä jumalallinen oikeus tupakanpolttajilla on pilata raittiin ilman hengittäminen? Miksi työpaikalla ja julkisissa tiloissa suojellaan ihmisiä tupakansavulta mutta kotona ei?

Onko vastaus: "Mitäs muutit kerrostaloon?"

Takaan, että muutamme omakotitaloon heti, kun se on rahan puolesta mahdollista.

Muuten, eikö kerrostalossa tulisi elää siten, ettei aiheuta häiriötä muille asukkaille? Eihän kerrostalossa saa metelöidä mielin määrin, ei saa grillata tai tehdä avotulta pervekkeella, ei saa tampata mattoja parvekkeella ja monia muitakaan juttuja.

MIKSI HELVETISSÄ ILMAN PILAAMINEN SITTEN ON SALLITTUA!?!?

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Ei se tupakansavuongelma omakotitaloon muuttaessa välttämättä juuri helpota; onpa vain isompi pläntti (oma piha) naapurin savuterrorin kourissa. :-/