tiistaina, heinäkuuta 05, 2005

Lomalukemista

Juha kirjoitti suosituksia lomalukemiseksi. Olen ymmärtänyt, että kirja on lähinnä kooste Joel Spolskyn verkossa julkaistuista artikkeleista. Kaikki ovat erinomaisia. Suosittelen.

Itse olen heittänyt enemmän viihteelle ja ajattelin lukea Dan Brownin Da Vinci -koodin, ihan vaan saadakseni selville mistä kaikki kohu oikein on peräisin.

Postimies herätti varttia vaille yhdeksän ovikelloa soittamalla, joten taidan mennä parvekkeelle lukemaan. Siellä on vielä pari tuntia viileää varjoa ennen kuin aurinko ehtii kiertää talon.

Miksiköhän taloissa pitää aina olla parveke länteen? Ainakin kesällä siitä on enemmän haittaa kuin hyötyä. Suorassa auringonpaisteessa on tukalan kuuma, lukeminen on liki mahdotonta koska kirkas auringonvalo heijastuu valkoisesta paperista eikä olohuoneen telkkuakaan voi katsoa ellei ole hankkinut pimennysverhoja.

2 kommenttia:

jautero kirjoitti...

Samilla on nyt menneet Joelin kirjat sekaisin. Joel on Software on se Joel on Softwaressa julkaistuista kirjoituksista koottu kirja. The Best Software Writing on Joelin muiden ihmisten kirjoituksista koostama kirja.

Sami kirjoitti...

Täten seison korjattuna.