sunnuntaina, elokuuta 05, 2007

Asiakkaan kusetusta

Soitin 2 viikkoa sitten Welhon (entinen HTV) asiakaspalveluun vikailmoituksen toimimattomasta internet-yhteydestäni. Ystävällisen asiakaspalveluhenkilön opastuksella irrotin ja kytkin piuhoja ja käynnistin kaapelimodeemin uudelleen ja kuten aina ennenkin, se korjasi ongelman. Itse vaan kovasti haluaisin, ettei kaapelimodeemia tarvitsisi vähän väliä räplätä.

Kun olimme jo lopettelemassa tätä hyödytöntä puhelua, asiakaspalveluhenkilö kysyi kiinnostaisiko minua saada 2 viikoksi MTV3 ja Viasat Kulta kanavapaketit koekäyttöön ilmaiseksi. Siis 2 viikkoa on ilmainen ja jatkuu sitten automaattisesti maksullisena ja sen voi peruuttaa 2 viikon kuluessa, siis viimeistään 3.8. mennessä.

Suostuin, koska tulevana viikonloppuna oli Formulakilpailut tiedossa ja olisin mielelläni katsonut sen Maikkarin maksukanavalta. Hieno juttu.

No, kun jonkun ajan kuluttua kokeilin digiboxilla katsella näitä maksukanavia, huomasin että MTV3 MAX -kanava ei näkynyt. Muut MTV3:n maksulliset kanavat kyllä näkyivät. Eli Formulat jäävät näkemättä. Laitoin kuitenkin kalenteriin merkinnän, jotta muistan peruuttaa nämä kanavapaketit ennen kuin niistä pitää ruveta maksamaan.

Sitten oli paljon kaikkea muuta puuhaa ja kun huomasin, että kanavat pitää peruuttaa, en ollut vielä ehtinyt katsomaan niitä ollenkaan.

Soitin Welholle 2.8. klo 19:25 ja ystävällinen asiakaspalveluhenkilö otti peruutuksen vastaan. Luulin, että tämä oli tässä.

Sitten posti toi laskun. Laskussa oli normaalin internetin lisäksi 2 kanavapakettia 12 kk kestotilauksena. Laskun summa oli 66,57. Welhon ystävällinen asiakaspalvelu saa maanantaina taas uuden puhelun, jossa saavat selittää miksi minun pitää maksaa kahdesta kanavapaketista, jotka a) eivät näy digiboxillani ja b) jotka olen peruuttanut. En aio maksaa kuin normaalit 36 euroa internetistä.

Ei kommentteja: