lauantaina, maaliskuuta 04, 2006

Logitechin bluetooth-luurit

Ostin joululahjaksi itselleni Logitechin bluetooth-kuulokkeet. Jokin aika sitten huomasin, että keskelle luurien sankaa oli tullut murtuma. Murtuma tuntui levenevän joka päivä. Näytti siltä, että sanka oli jo murtunut puoleenväliin paksuudestaan. Oli nähtävästi vain ajan kysymys, milloin sanka napsahtaisi kokonaan kahtia.

Vein vehkeet takaisin Stockmannille, josta ne oli ostettukin. Jouduin odottelemaan noin 10 minuuttia, kun palautustiskin hoitaja keskusteli maahantuojan kanssa ja sitten sain uudet kuulokkeet tilalle.

Minusta tuntuu, että Logitech on mitoittanut kuulokkeet aika lailla pienemmälle päälle kuin omani. Minun pääni ympärillä luurit puristavat melko kovaa ja ehkä siksi myös sanka joutuu tavallista lujemmalle. Katsotaan miten näille uusille käy.

Hyvä että luureissa on 2 vuoden takuu.

Muuten olen kuulokkeisiin varsin tyytyväinen. Äänenlaatu on hyvä. En ole vertaillut ääntä muiden kuulokkeiden kanssa, joten kunnollinen laatuvertailu on tekemättä, mutta äänenlaatu ei ole ainakaan niin huono, että kiinnittäisin siihen mitään huomiota, eli laatu on riittävän hyvä.

Akut joutuu lataamaan parin päivän välein. En ole laskenut akkujen kestoa. Käsikirja lupaa 6-7 tuntia.

Käyttö on helppoa: ensin painetaan kuulokkeissa olevaa nappia niin kauan että kuuluu merkkiääni. Sitten painetaan iPodiin kiinnitetyn lähettimen nappia niin kauan että lähettimessä sininen valo syttyy.

En ole välittänyt sammuttaa kuulokkeita. Ne tuntuvat sammuvan itsestään parin minuutin päästä siitä kun iPod on sammuttanut itsensä.

Langattomuus on tietenkin mahtavaa!

The future is wireless!

Ei kommentteja: